Referencer med markeringer fra Geveko Markings

Markeringer fra hele verden

Vores materiale til vejmarkeringer, præfabrikerede markeringer, taktile markeringer og dekorative markeringer bliver brugt af kunder over hele verden.

Nedenunder finder du et udvalg af referencer fra kunder som har brugt forskellige markeringsprodukter.

Ved at bruge filtrene kan du søge på bestemte produkter eller bestemte lande. Vælg i de respektive søgefelter og tryk søg - så simpelt er det!

Må vi få din markeringshistorie?

Vi vil gerne vise vores kunders arbejde med markeringer - både standardmarkeringer og mere specielle eller dekorative markeringsprojekter.

Hvis du vil have din historie på siden, så send os et par billeder af udlægningen sammen med relevant information, som f.eks. hvor og hvornår markeringen er lagt, hvilke produkter er anvendt, hvem kunden er og hvorfor netop denne markering blev valgt. Send informationen til cases@gevekomarkings.com

Vi kan ikke love, at alle projekter kommer på siden, men vi stræber efter at vise så mange som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!


15-04-21 - Sweden
Med et hav af kreative DecoMark™ markeringer er frikvartererne blevet lidt sjovere på denne skole i Ystad, Sverige.
01-04-21 - Denmark
“Tak for ingenting... i vejkanten” – sådan lyder beskeden på disse markeringer, som er en del af en kampagne lanceret af Vejdirektoratet
13-02-20 - United Arab Emirates
Interessen for 3D-markeringer er stigende, og nu er Dubai også kommet med på vognen. Denne PREMARK® overgang er netop blevet udlagt og er den første af sin slags i byen.
10-12-19 - Singapore
På uddannelsesinstitutionen Singapore Polytechnic tilføjer PlastiRoute@ RollPlast@ et moderne og elegant udtryk på det, der tidligere var en trist og grå overflade.
26-08-19 - Portugal
Med sin stærke farve og skridsikre overflade er denne opbremsningszone i PlastiRoute® RollGrip® med til at sikre at bilister i Carcavelos sænker farten, før de når fodgængerfeltet nær en af byens skoler.
15-04-19 - United Kingdom
Den populære turistattraktion Eden Project i Cornwall har for nyligt renoveret gangstierne i deres smukke haver - og her udgjorde vores permeable belægningsystem, Adtex, den perfekte løsning
20-03-19 - Finland
Det 200 m2 store kort i DecoMark® giver et både praktisk og dekorativt overblik over den unikke bypark i Porvoo, Finland.
01-03-19 - Germany
Vores PREMARK® præfabrikerede termoplast bliver brugt til helikopterlandingspladser på tyske hospitaler.
18-02-19 - Norway
Norske A-Merking AS har sørget for at Trondheim Centralstation er blevet shinet op med PlastiRoute® RollGrip® og DecoMark® i en stærk lyseblå farve.
24-01-19 - New Zealand
Med både iøjnefaldende design og trafikmæssige fordele har denne 3D-fodgængerovergang i PREMARK® trukket overskrifter i New Zealand.
15-01-19 - United Arab Emirates
En farvestrålende kombination af rød PlastiRoute® og PREMARK® hastighedssymboler er blevet udlagt i Dubai for at skabe øget fokus på de lokale fartbegrænsninger.
11-12-18 - Sweden
I boligområdet Albyberget nær Stockholm kan beboerne nyde synes af disse smukke og farverige DecoMark® markeringer. De er en del af et kunstprojekt, som har til formål at skabe et trygt og behageligt udemiljø for alle.
25-10-18 - France
Denne nye PREMARK® 3D-markering skaber en iøjnefaldende optisk illusion og gør samtidig vejen sikrere at krydse for fodgængerne i Cannes.
10-09-18 - Australia
En tre kilometer lang og farvestrålende cykelsti i PlastiRoute® og PREMARK® gør vejene sikrere for cyklister i Hunter Valley, Australien.
03-08-18 - Italy
Ved hjælp af AquaRoute® DecoPox® Rough kan fodgængere i italienske Mazzè nu krydse en af byens gader mere sikkert.
01-08-18 - Australia
Denne skolegård i Bondi, Australien har fået et ekstra skud farve i form af PlastiRoute® RollPlast®, udlagt af vores kunder Reflective Road Safety Products and The Gardenmakers.
31-07-18 - Germany
På Heiligendorf skole i Wolfsburg har kreative DecoMark® markeringer banet vejen for en masse nye aktiviteter. Men de nye markeringer gør ikke bare frikvartererne sjovere for eleverne, de giver også mulighed for aktiv og alternativ læring.
23-07-18 - Russian Federation
Tid til en gensyn! Tag med til Skt. Petersborg, hvor vi kigger på holdbarheden af en legeplads efter to års intensiv børneleg.
06-07-18 - France
Den franske by Brest har fået en unik PREMARK® markering, som både lyser op og sikrer området med sine 858 små dele i 22 forskellige faconer.
21-06-18 - Finland
Når eleverne på Nummen Palvelukeskus træder ud i skolegården ligger verden bogstavelig talt for deres fødder takket være udlægningen af et verdenskort i DecoMark®.
13-06-18 - Russian Federation
Vejene er blevet sikrere og legepladsen sjovere i det russiske boligområde Angelovo - og det er bl.a. takket være nye fartbegrænsende markeringer i PREMARK®
01-06-18 - Russian Federation
Ruslands størte lufthavn, Sheremetyevo, har god erfaring med de holdbare PREMARK® markeringer. Endnu en portion fartbegrænsningsmarkeringer er netop blevet udlagt – tids nok til at tage imod de mange turister som ankommer i forbindelse med det forestående fodbold-VM.
10-11-17 - United Kingdom
For over 10 år siden ansøgte Leuchars Primary School i Skotland om støtte til en ny legeplads. Men først for nylig blev det en realitet, da tidligere elev Craig Cummings bedte lokale leverandører om hjælp og vores britiske datterselskab, Preformed Markings Ltd, stod klar til at hjælpe med DecoMark® markeringer til legepladsen.
Safe round about out of PlastiRoute® RollGrip®.
16-10-17 - Faroe Islands
Det færøske vejdirektorat, Landsverk har i samarbejde med vores danske Country Manager, Henrik Nielsen udlagt rød PlatiRoute® RollGrip® på en rundkørsel i færøske Vága. Den iøjnefaldende røde rundkørsel opfordrer bilister til at køre mere forsigtigt.
Application with Chipfill
15-09-17 - Germany
Vinteren er på vej og dermed også regnfuldt og koldt vejr. Denne kombination er hård ved vejene - især på steder, hvor der i forvejen er huller og revner i asfalten. ChipFill® er et termoplast-produkt specialudviklet til nem og hurtig reparation af netop denne type overfladedefekter.
colorful markings in the "Green City"
11-09-17 - Russian Federation
Sammen med Severny Gorod, en af de førende byggefirmaer i Sankt Petersborg, har Geveko Markings Russia skabt en original legeplads, der bidrager til børns aktive læring i gården i boligkomplekset, ”Green City”.
28-08-17 - Germany
I den seværdige tyske by, Kehl, der ligger på grænsen til Stratsbourg kan man finde mange turistattraktioner. For lettere at kunne finde disse er der blevet placeret blå vejmarkeringer og skilte rundt om i byen foran attraktionerne
23-08-17 - Portugal
I Figueira da Foz i Portugal har Habidom installeret fire kombinerede fodgængerovergange og opbremsningszoner ved hjælp af PlastiRoute® RollGrip®. De fire fodgængerovergange og opbremsningszoner måler hver 20x6,40 meter.
14-08-17 - Belgium
Tomorrowland er verdens største electronic dance musikfestival med omtrent 400.000 besøgene. For at gøre det nemmere for de besøgene at finde rundt, har vi i samarbejde med vores klient, Marking Solutions, anlagt AquaRoute® Tempi midlertidig maling på Tomorrowlands beboelsesområde.
18-07-17 - Netherlands
Rabobank Eindhoven i Holland har fået en ny og dekorativ parkeringsplads. BRTC stod for projektet og brugte i den forbindelse AquaRoute® DecoPox Roll.
18-07-17 - Portugal
For at opfriske vejafmærkningernes RL- og Ql-værdier, er der i Spanien og Portugal i de sidste mange år anvendt genudlægning af vejmarkeringsmateriale. I år vandt Trafiurbe BRISA’s licitation om motorvej A12 i Portugal.
Installation af kombineret overgang
13-07-17 - Italy
Tilbage i 2012 blev der lavet en kombineret fodgænger- og cykelovergang ved en rundkørsel ved Via Giovanni Boccaccio/Via Jacopo Corrado i Padua, Italien. Fodgængerovergangen med en særlig cykelbane blev lagt ud ved hjælp af fliseformede skabeloner, der blev presset ned imod asfalten.
Bykort over Kotka
12-07-17 - Finland
Kotka er en af de mest velkendte park-byer i Finland, selv i udlandet. Landskabsspecialister tager til Kotka for at besøge og lade sig inspirer af de mange parker.
Installation af multiplikationstabel
08-06-17 - Iran
Tehran International High School er blevet dekoreret med spil, tal og bogstaver lavet af præfabrikeret termoplast. Dette inspirerer børn og elever til leg i skolegården og motiverer til aktiv læring.
PlastirRoute RollGrip og PREMARK efter 6 år
01-06-17 - Sweden
6 år efter udlægningen af rød PlastiRoute® RollGrip® og PREMARK® bogstaver, er busbanen i Malmø stadig fuldt funktionel.
Parkeringsplads med storkesymbol
30-05-17 - Germany
Vores afmærkninger hjælper ikke kun fodgængere og andre trafikanter, men også gravide. Nu findes der nemlig også særlige parkeringspladser for vordende mødre.
Streetart i Westblaak Rotterdam
26-05-17 - Netherlands
I Rotterdam er et fodgængerfelt og fortov lavet om til kreativt og dekorativt streetart. De præfabrikerede DecoMark markeringer imponerer fodgængerne
Aktiv læring og leg på legepladsen
18-04-17 - Germany
Eleverne på skolen i Zscherndorf i Sachsen-Anhalt har endnu mere grund til glæde sig til frikvarterene - nu kan du lege og aktiv lære på de horisontale markeringer og spil.
Clausi logo made in DecoMark®
20-02-17 - Luxembourg
Byen Käerjeng i Luxembourg har fået en ny vejmarkering, som skal anvendes over hele byen. Den hedder Clausi, og vil lede børnene i skole og gøre andre opmærksomme på de sårbare trafikanter.
Airport markings with PlastiRoute® RollPlast and PREMARK®
03-02-17 - Portugal
I Porto Lufthavn fornyes fodgængervejen til flyene og symbolerne for de biler og busser, der kører i lufthavnen. Der blev anvendt den skridsikre og slidstærke koldplastik PlastiRoute® RollPlast i forskellige farver, så markeringerne er ru, også når det regner.
No-smoking markings outside secondary schools and high schools
09-12-16 - Sweden
Länsstyrelsen i Blekinge bekæmper rygning med PREMARK® vejmarkeringer uden for gymnasier. Denne sommer besluttede gymnasiet Väggaskolan i Karlshamn i det svenske område Blekinge at markere et fuldstændigt rygeforbud på skolens område.
Green bicycle lane markings
18-11-16 - Portugal
Der er behov for visuelt at vise, hvor cyklerne må køre, og samtidig sørge for, at markeringen er slidstærk nok til at kunne holde til trafikken. F.L. Gaspar har anlagt en cykelsti ved Paredão de Cascais i Portugal, der kombinerer grøn PlastiRoute® RollPlast koldplastik og PREMARK® præfabrikeret termoplastisk markering.
PlastiRoute® RollPlast in Zaandam, the Netherlands
12-10-16 - Netherlands
Ligesom i Bankside, London, har Zaandam i Holland nu en dekorativ og iøjnefaldende fodgængerovergang. Den er anlagt med PlastiRoute® RollPlast og har til formål at fremhæve betydningen af mangfoldighed.
Playground for disabled children
05-09-16 - France
DecoMark® dekorative markering er blevet brugt til at lave et alternativt legetegn til en legeplads for handicappede børn hos det dedikerede plejecenter ESEAN-ISSE i Nantes, Frankrig. Dette tegn blev produceret af vores designere på baggrund af instruktioner og en skitse fra kunden.
Chipfill road repair in Rudkøbing, Denmark
13-05-16 - Denmark
Langelands kommune er begyndt at anvende ChipFill® termoplastisk vejreparationsmateriale på havnen i Rudkøbing, Danmark. Årsagen er, at Langelands kommune ønsker at undgå, at brostenene vaskes væk med havvandet under højt tidevand eller storm.
PlastiRoute® coldplastic in Haaltert, Belgium
04-05-16 - Belgium
Gaston De Groote sprøjtede 2.500 m2 vej i Belgien med PlastiRoute® 3-komponent koldplastik. De ru afmærkninger med høj friktion skaber en skridsikker overflade ved vejkryds og skarpe sving. De farverige afmærkninger øger trafikanternes opmærksomhed på krydset.
Active learning in the playground
28-04-16 - Denmark
I 7 år har lærerige, dekorative og kreative markeringer DecoMark® markeringer bidraget til aktiv læring og mange timers sjov og leg i skolegården på Vestre Skole i Svendborg.
BMF tackles dangerous manhole covers
11-03-16 - United Kingdom
British Motorcyclists Federation arbejder på at forhindre glatte og farlige vejdæksler ved brug af PREMARK® Anti-Skid. Det gør dækslerne mere skridsikre og PREMARK® Anti-Skid er et billigt, og hurtigt alternativ til at udskifte dækslerne med nye.
Карта Барселоны из материала DecoMark®
14-01-15 - Spain
Nu kan turister og besøgende i Barcelona finde rundt ved at bruge Barcelonas bykort, der er anlagt direkte på vejen med DecoMark®. Her er hovedgaderne og de største attraktioner er vist i farverigt præformet termoplastik.