Referencer med markeringer fra Geveko Markings

Markeringer fra hele verden

Vores materiale til vejmarkeringer, præfabrikerede markeringer, taktile markeringer eller dekorative markeringer bliver brugt af kunder over hele verden.

Nedenunder finder du et udvalg af referencer, fra kunder som har brugt forskellige markeringsprodukter.

Ved at bruge filtrene kan du søge på bestemte produkter eller bestemte lande. Vælg i de respektive søgefelter og tryk søg - så simpelt er det!

Må vi få din markeringshistorie?

Vi vil gerne vise vores kunders arbejde med markeringer - både normale standardmarkeringer og mere specielle eller dekorative markeringsprojekter.

Hvis du vil have din historie på siden, så send os et par billeder af udlægningen sammen med relevant information, som f.eks. hvor og hvornår markeringen er lagt, hvilke produkter er anvendt, hvem kunden er og hvorfor netop denne markering blev valgt. Send informationen til cases@gevekomarkings.com

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan ikke love, at alle projekter kommer på siden, men vi stræber efter at vise så mange som muligt.


15-09-17 - Germany
Vinteren er på vej og dermed også regnfuldt og koldt vejr. Denne kombination er hård ved vejene - især på steder, hvor der i forvejen er huller og revner asfalten. Bliver disse ikke repareret, vil de blive større i løbet af vinteren - og reparationsomkostningerne vil forhøjes. ChipFill® er et system til reparation af overflade-defekter og er specielt designet til reparation af revner og huller i vejen.
11-09-17 - Russian Federation
Sammen med Severny Gorod, en af de førende byggefirmaer i Sankt Petersborg, har Geveko Markings Russia skabt en original legeplads til børns aktive læring i gården i det nye boligkompleks, ”Green City”.
28-08-17 - Germany
I den seværdige tyske by, Kehl, der ligger på grænsen til Stratsbourg kan man finde mange turistattraktioner. For lettere at kunne finde disse er der blevet placeret blå vejmarkeringer og skilte rundt om i byen foran attraktionerne
23-08-17 - Portugal
I Figueira da Foz i Portugal har Habidom installeret fire kombinerede fodgængerovergange og opbremsningszoner ved hjælp af PlastiRoute® RollGrip®. De fire fodgængerovergange og opbremsningszoner måler hver 20x6,40 meter.
14-08-17 - Belgium
Tomorrowland er verdens største electronic dance musikfestival. Med omtrent 400.000 besøgene er det vigtigt med struktur. Det hele starter med de små detaljer, som ofte overses, men dog er meget vigtige. For at besøgene på Tomorrowland er i stand til let at kunne finde rundt og få den bedste oplevelse, har vores klient, Marking Solutions, og vi anlagt AquaRoute® Tempi midlertidig vandbaseret maling på Tomorrowlands beboelsesområde, De Schorre in Boom, Belgien, tilbage i juli.
18-07-17 - Portugal
For at opfriske vejafmærkningernes RL- og Ql-værdier, er der i Spanien og Portugal i de sidste mange år anvendt genudlægning af vejmarkeringsmateriale. I år vandt Trafiurbe BRISA’s licitation om motorvej A12 i Portugal.
18-07-17 - Netherlands
Rabobank Eindhoven i Holland har fået en ny og dekorativ parkeringsplads. BRTC stod for projektet og brugte i den forbindelse AquaRoute® DecoPox Roll.
13-07-17 - Italy
Tilbage i 2012 blev der lavet en kombineret fodgænger- og cykelovergang ved en rundkørsel ved Via Giovanni Boccaccio/Via Jacopo Corrado i Padua, Italien. Fodgængerovergangen med en særlig cykelbane blev lagt ud ved hjælp af fliseformede skabeloner, der blev presset ned imod asfalten.
01-06-17 - Sweden
6 år efter udlægningen af rød PlastiRoute® RollGrip® og PREMARK® bogstaver, der er BUS banen i Malmø stadig helt funktionel.
30-05-17 - Germany
Vi har alle set ”Parkering for familier”, men vidste du, at der også findes særlige parkeringspladser for gravide?
26-05-17 - Netherlands
I Rotterdam er et fodgængerfelt og fortov lavet om til kreativt og dekorativt streetart. De præfabrikerede DecoMark markeringer imponerer fodgængerne
18-04-17 - Germany
Eleverne på skolen i Zscherndorf i Sachsen-Anhalt har endnu mere grund til glæde sig til frikvarterene - nu kan du lege og aktiv lære på de horisontale markeringer og spil.
20-02-17 - Luxembourg
Byen Käerjeng i Luxembourg har fået en ny vejmarkering, som skal anvendes over hele byen. Den hedder Clausi, og vil lede børnene i skole og gøre andre opmærksomme på de sårbare trafikanter.
03-02-17 - Portugal
I Porto Lufthavn fornyes fodgængervejen til flyene og symbolerne for de biler og busser, der kører i lufthavnen. Der blev anvendt den skridsikre og slidstærke koldplastik PlastiRoute® RollPlast i forskellige farver, så markeringerne er ru, også når det regner.
09-12-16 - Sweden
Länsstyrelsen i Blekinge bekæmper rygning med PREMARK® vejmarkeringer uden for gymnasier. Denne sommer besluttede gymnasiet Väggaskolan i Karlshamn i det svenske område Blekinge at markere et fuldstændigt rygeforbud på skolens område.
18-11-16 - Portugal
Der er behov for visuelt at vise, hvor cyklerne må køre, og samtidig sørge for, at markeringen er slidstærk nok til at kunne holde til trafikken. F.L. Gaspar har anlagt en cykelsti ved Paredão de Cascais i Portugal, der kombinerer grøn PlastiRoute® RollPlast koldplastik og PREMARK® præfabrikeret termoplastisk markering.
12-10-16 - Netherlands
Ligesom i Bankside, London, har Zaandam i Holland nu en dekorativ og iøjnefaldende fodgængerovergang. Den er anlagt sammen med PlastiRoute® RollPlast, og har til formål at fremhæve betydningen af mangfoldighed.
05-09-16 - France
DecoMark® dekorative markering er blevet brugt til at lave et alternativt legetegn til en legeplads for handicappede børn hos det dedikerede plejecenter ESEAN-ISSE i Nantes, Frankrig. Dette tegn blev produceret af vores designere på baggrund af instruktioner og en skitse fra kunden.
13-05-16 - Denmark
Langelands kommune er begyndt at anvende ChipFill® termoplastisk vejreparationsmateriale på havnen i Rudkøbing, Danmark. Årsagen er, at Langelands kommune ønsker at undgå, at brostenene vaskes væk med havvandet under højt tidevand eller storm.
04-05-16 - Belgium
Gaston De Groote sprøjtede 2.500 m2 vej i Belgien med PlastiRoute® 3-komponent koldplastik. De ru afmærkninger med høj friktion skaber en skridsikker overflade ved vejkryds og skarpe sving. De farverige afmærkninger øger trafikanternes opmærksomhed på krydset.
28-04-16 - Denmark
I 7 år har lærerige, dekorative og kreative markeringer DecoMark® markeringer bidraget til aktiv læring og mange timers sjov og leg i skolegården på Vestre Skole i Svendborg.
11-03-16 - United Kingdom
British Motorcyclists Federation arbejder på at forhindre glatte og farlige vejdæksler ved brug af PREMARK® Anti-Skid. Det gør dækslerne mere skridsikre og PREMARK® Anti-Skid er et billigt, og hurtigt alternativ til at udskifte dækslerne med nye.
14-01-15 - Spain
Nu kan turister og besøgende i Barcelona finde rundt ved at bruge Barcelonas bykort, der er anlagt direkte på vejen med DecoMark®. Her er hovedgaderne og de største attraktioner er vist i farverigt præformet termoplastik.
- Iran
Tehran International High School er blevet dekoreret med spil, tal og bogstaver lavet af præfabrikeret termoplast. Dette inspirerer børn og elever til leg i skolegården og motiverer til aktiv læring.
- Finland
Kotka er en af de mest velkendte park-byer i Finland, selv i udlandet. Landskabsspecialister tager til Kotka for at besøge og lade sig inspirer af de mange parker.