Referencer

PREMARK® helikopterlandingspladser

Vores PREMARK® præfabrikerede markeringer bliver brugt til helikopterlandingspladser på tyske hospitaler

Vores PREMARK® præfabrikerede markeringer bliver brugt til helikopterlandingspladser på tyske hospitaler

Vidste du, at Geveko Markings har leveret materiale til adskillige helikopterlandingspladser? Siden 2016 har hele ni hospitaler i Sydtyskland har fået udlagt PREMARK® markeringer til dette specifikke og meget vigtige formål.

Alle ni markeringer er blevet lavet i samarbejder med det tyske ingeniørfirma, Thomas Füller, som har specialiseret sig på netop dette område. Ved at kombinere vores egen ekspertviden med deres ekspertise området sikrer vi, at helikopterpladsen opfylder alle sikkerhedsmæssige krav. Selve udlægningen af markeringerne er foregået i samarbejde med forskellige partnere i hospitalets lokalområde.

Flere tyske redningshelikopterne lander derfor nu på markeringer lavet af vores holdbare PREMARK®materiale, som fortsat udvikles og testes for at sikre den højeste kvalitet. Markeringen leveres i mindre stykker, som samles ligesom et stort puslespil. Når ”brikkerne” er korrekt udlagt bruges en gasbrænder til at smelte markeringen fast til underlaget. Og voilá – så kan helikopterne lande sikkert.

Hvis du vil vide mere om vores brede udvalg af vejmarkeringer, så tøv endelig ikke med at kontakte Geveko Markings.