Reference

PlastiRoute® Rollplast® dekorative markeringer

Stilfuldt design på skole i Singapore

10 December 2019

På uddannelsesinstitutionen Singapore Polytechnic tilføjer PlastiRoute@ RollPlast@ et moderne og elegant udtryk på det, der tidligere var en trist og grå overflade.

På asfaltområdet udenfor den historiske Moberly-bygning på Singapore Polytechnic kan studerende nu træde direkte ud på et horisontalt kunstværk. Her er for nyligt blevet udlagt en markering bestående af linjer og geometriske figurer, som ligger forskudt og dermed skaber en 3D-agtig effekt. Med et neutralt, men samtidig elegante udtryk i sorte, hvide og grå farver komplementerer markeringen omgivelserne på fineste vis.

Det er det lokale entreprenørfirmaet Mitramas Pte. Ltd, der står bag udlægningen af markeringen, som blev lavet med det formål at skabe en både holdbar og dekorativ løsning. I dette tilfælde viste PlastiRoute@ RollPlast@ sig at være det oplagte valg af materiale.

PlastiRoute@ RollPlast@er et slidstærkt og skridsikkert koldplastisk materiale, som ofte bruges på steder som fodgængerfelter og parkeringspladser. Det er samtidig en god løsning på områder, som trænger til en visuel opgradering – som her på Singapore Polytechnic. Materialet kan fås i en lang række forskellige farver, så det kan matche lige præcis dit projekt.

Er du også på udkig efter en dekorativ løsning, som holder længe? Så tøv ikke med at kontakte din lokale Geveko Markings ekspert!