Oops, an error occurred! Code: 20240722043100dec19400

En farvestrålende kombination af rød PlastiRoute® og hastighedssymboler i PREMARK® er blevet udlagt i Dubai med henblik på at reducere risikoen for ulykker på vejene

Normalt er det at se rødt i trafikken ikke forbundet med noget positivt. Men det er der blevet lavet om på i Dubai, hvor de røde veje faktisk skal være med til at øge trafiksikkerheden. Den iøjnefaldende PlastiRoute®-materiale er med til at gøre bilisterne opmærksomme på, at hastigheden sænkes på den pågældende strækning. Samtidig står fartbegrænsningssymbolerne i PREMARK®tydeligt frem på den røde overflade og gør det svært for bilisten at overse.

Markeringerne blev udlagt sidst i december 2018 på en forsøgsstrækning af vores samarbejdspartner, TST Christian Freund GmbH. De er en del af en lokal indsats, for at øge fokus på hastighedsbegrænsningerne. Kombinationen af PlastiRoute® koldplastik og PREMARK® præfabrikeret termoplast er et godt eksempel på, hvordan vores produkter nemt kan kombineres for at skabe den bedst mulige løsning på et givent problem.

Samtidig er de også bevis på, at produkterne også kan udlægges i det varme og solrige klima i Dubai. Faktisk er det noget, vi lægger stor vægt på, da vi ved, at ethvert klima kræver sin egen type løsning og derfor fås PlastiRoute® for eksempel også i forskellige typer. Dette er med til at sikre, at du får en ensartet og høj kvalitet hele året rundt.

Vil du høre mere om vores mange forskellige vejmarkeringsløsninger, så tøv endelig ikke med at kontakte din lokale Geveko Markings ekspert.