Reference

Orange PREMARK® markeringer

Flot markering klar til Tour-rytterne

6. juli, 2018

Den franske by Brest har fået en unik PREMARK® markering, som både lyser op og sikrer området

I Brest havde man et ønske om både at fremhæve og sikre området omkring byens svævebane. Løsningen er blevet en farvestrålende orange markering, som består af intet mindre end 858 små markeringer i 22 forskellige faconer.

Hele den iøjnefaldende markering er lavet i PREMARK® præfabrikeret termoplast og blev udlagt af byrepræsentanter fra Brest med hjælp fra Marc Coëtmellec, Area Sales Manager i Geveko Markings.

Markeringen er placeret foran svævebane-stationen, ”Jean Moulin”, og de små, geometriske figurer i farvestrålende orange matcher perfekt til stationens store, karakteristiske cylindre.

De enkelte markeringer ser muligvis ud som om de er tilfældigt ”strøet” ud på gaden og fortovet, men tag ikke fejl – de er udlagt meget specifikt for at give den ønskede effekt. Resultatet er en markering med et unikt udtryk, som ikke bare ser godt ud, den er også med til at sikre området for forbipasserende biler, fodgængere – og cyklister.

Sidstnævnte bliver særligt aktuelt d. 12. juli 2018, hvor Tour de France-ryttere på sjette etape af det legendariske løb, vil køre over markeringen.

Det er ti år siden at Tour de France-ruten sidst var forbi Brest, som er den næststørste by i Bretagne-regionen.

Kontakt Geveko Markings hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge PREMARK® til at sikre og fremhæve et vejområde.