REFERENCE

Kombineret fodgænger- og cykelovergang i Italien

Kombineret fodgænger- og cykelovergang i Italien

13. juli 2017

Rød fodgænger- og cykelovergang lavet af PREMARK®

Tilbage i 2012 blev der lavet en kombineret fodgænger- og cykelovergang ved en rundkørsel ved Via Giovanni Boccaccio/Via Jacopo Corrado i Padua, Italien. Fodgængerovergangen med en særlig cykelbane blev lagt ud ved hjælp af fliseformede skabeloner, der blev presset ned imod asfalten. Ovenpå asfalten blev der anvendt PREMARK® i en kraftig rød farve for at gøre bilister opmærksomme på overgangen. Derudover blev der brugt hvide linjer og symboler til at separere fodgængerovergangen fra cykelstien. Det kan ovenikøbet ses på Google Maps.

Udlægningen blev udført i tre faser mens vejen blev holdt åben - Der var ingen grund til at lukke vejen helt. Dette er bare én af fordelene ved at bruge præfabrikerede termoplastiske vejmarkeringer.

Fem år senere guider overgangen stadig fodgængere, cyklister og bilister rundt i Padua. Vejmarkeringen er en smule slidt som følge af den tunge og travle trafik, og farverne er ikke helt så kraftige som lige efter udlægningen.  Men formålet opfyldes stadig, og trafikanter bliver stadig ledt sikkert på vej.

Vil du vide mere om PREMARK® præfabrikerede vejmarkeringer i termoplast, er du mere end velkommen til at kontakte os.