reference

PlastiRoute® og DecoMark® i Trondheim

Norske A-Merking AS har sørget for at Trondheim Centralstation er blevet shinet op med PlastiRoute® RollGrip® og DecoMark® i en stærk lyseblå farve

I efteråret sidste år udlagde vores norske kunde A-Merking AS disse markeringer for Trondheim kommune. Målet var at give området uden for banegården et skud farve og ny energi til fordel for de mange passagerer, som kommer forbi hver dag. Og resultatet er blevet taget rigtig godt imod!

Markeringerne er lavet i en kombination af PlastiRoute® og Decomark®-materiale, men er holdt i den samme i øjnefaldende lyseblå farve. Dette er med til at skabe et ensartet udtryk og giver området et karakteristisk look. Det tog kun i alt 16 timer for to udlæggere at færdiggøre hele projektet, som altså har givet det mørke asfaltområde et helt nyt liv.

Markeringerne består mere præcist af geometriske figurer og linjer i PlastiRoute® Rollgrip® kombineret med et kort over Norge, som er lavet i DecoMark®. Dette kort viser også en oversigt over nogle af landets togstationer, og taleboblen ved siden af indeholder navne på stationsbyerne. Mens man venter på toget, kan man dermed udfordre sig selv ved at se, om man kan placere byerne på kortet.

Blandingen af PlastiRoute® koldplast og det præfabrikerede DecoMark®-materiale er et godt eksempel på, hvordan vores produkter kan kombineres for at opfylde alle typer kundeønsker.

Kender du også et område, som kunne have behov for at blive shinet op? Så kontakt din lokale Geveko Markerings ekspert. Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej med dit markeringsprojekt.