Reference

Grøn PlastiRoute® cykelsti

En tre kilometer lang og farvestrålende grøn cykelsti i PlastiRoute® og PREMARK® gør vejene sikrer for cyklister i Hunter Valley, Australien. 

Hvis man befinder sig i Hunter Valley regionen i Australien er der ingen undskyldning for ikke at finde cyklen frem og køre sig en tur. En ny cykelsti i en stærk grøn tre-komponent PlastiRoute® FP er blevet udlagt på en tre kilometer lang prøvestrækning på Hermitage Road og Broke Road.

Den iøjefaldende grønne farve er ikke til at overse og gør derfor opdelingen af vejen tydelig og mere sikker for cyklister at færdes på.

Bag den nye cykelsti står vores distributør i Australien og New Zealand, Reflective Road Safety Products, og vores kunde, J&M Road Marking Specialist Pty. Ltd. Den grønne tre-komponent PlastiRoute® FP blev sprayed på vejen, mens de hvide PREMARK® cykelsymboler blev lagt på efterfølgende.

Denne kombination er et godt eksempel på, hvordan vores produkter kan kombineres for at skabe den bedst mulige løsning. Hvis du vil vide mere om vores PlastiRoute®-produkter, og om hvordan de kan kombineres med andre produkter, så tøv ikke med at kontakte os.