reference

Signalrød PlastiRoute® RollPlast®

Denne skolegård i Bondi, Australien har fået et ekstra skud farve i form af PlastiRoute® RollPlast®

Den i forvejen farverige legeplads har fået et pift med tilføjelsen af en knaldrød PlastiRoute® RollPlast®. Det er vores kunder Reflective Road Safety Products and The Gardenmakers, som står bag udlægningen, og resultatet er blevet taget rigtig godt imod med kommentarer om, at det ser fantastisk ud og at farven er helt utrolig.

Bondi ligger på den australske sydøst-kyst og er en af Sidneys forstæder. Området er især kendt for sin verdensberømte strand – og i et solrigt område som dette, virker skarpe farver som et godt match.

PlasitRoute® RollPlast® et et flydende, solventfri vejmarkeringsmateriale, der hærder ved tilsætning af peroxidinitiator. Det kan påføres ved håndkraft ved hjælp af malerruller – enten direkte på asfalt eller på grunder, hvis der er tale om betonunderlag. Afhængig af malerrullen, kan der opnås en ru overfladetekstur med stor skridsikkerhed. PlastiRoute® RollPlast® er desuden en god løsning som farvet underlag til PREMARK®- og DecoMark®-symboler og kan fås i farver, som passer til præcis dit projekt.

Vil du vide mere om PlastiRoute® RollPlast®? Så kontakt Geveko Markings og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit markeringsprojekt.