Reference

PREMARK® 3D-markeriing i Dubbai

Den ekstra dimension i Dubai

13 February 2020

Interessen for 3D-markeringer er stigende, og nu er Dubai også kommet med på vognen. Denne PREMARK® overgang er netop blevet udlagt og er den første af sin slags i byen.

Geveko Markings' markeringer har bogstaveligt talt været med til at tilføje en ekstra dimension til vejmarkeringerne i Dubai. I samarbejde med TST Road & Area Marking LLC har vi stået for den første af forhåbentlig mange 3D-markeringer i Dubai. Markeringen er lavet i vores velkendte og holdbare PREMARK® materiale og skal hjælp med at skabe ekstra fokus på fodgængere, som krydser gaden.

Hos Geveko Markings er sikkerhed altid øverst på dagsordenen. Vi mener, at alle bør kunne føle sig sikre, når de krydser vejen, og derfor fortsætter vi med at teste og udvikle løsninger, som kan sikre lige præcis det. Denne 3D-markering er bare ét eksempel. Det specielle design på PREMARK® materialet betyder, at de hvide ”bjælker” ser ud til at svæve over vejen.  Denne 3D-effekt står især frem når markeringen ses fra en bestemt vinkel og opnås, fordi designet er lavet ud fra principperne om anamorfisk illusion.

Den markante markering skal få bilister til at være ekstra opmærksomme, når de nærmer sig et fodgængerfelt. Og det sér ud til at virke! Tests af denne type markeringer peger nemlig på, at de har en øget effekt i forhold til at få bilister til at sænke farten.

Har du også brug for markeringer med en ekstra dimension? Så tøv ikke med at kontakte din Geveko Markings ekspert i dag.