Reference

Leg og læring med DecoMark®

Leg og læring på tysk skole med DecoMark®

31. juli, 2018

På Heiligendorf skole i Wolfsburg har nye legepladsmarkeringer banet vejen for både aktiv leg og alternativ læring i frikvartererne

Klar. Parat. Start! På Heiligendorf-skolens nyanlagte legeplads har de bl.a. fået en vej med både start- og mållinje. Det er en åben invitation til kapløb og mange andre legeaktiviteter for grundskolens elever.

Det er vores tyske kunde, HöRE, som står bag de farverige DecoMark® markeringer inklusiv udlægningen af den autentiske mini-vej med skarpt optrukne linjer, pile og endda fodgængerfelter.

De nye markeringer gør ikke bare frikvartererne sjovere for eleverne, de giver også lærerne en oplagt mulighed for aktiv og alternativ læring:

Det store kompas kan f.eks. bruges til at lære om verdenshjørnerne. Kalenderen er god til at illustrere årets måneder og årstider. Og bogstav-slangen som snor sig hen over det tidligere så grå og triste underlag, er en sjov måde for børnene at lære alfabetet på.

De farverige markeringer er lavet i DecoMark® præfabrikeret termoplast, som er nemt og hurtigt at udlægge og gør det muligt at forvandle farveløse asfaltområder til farverige rum, hvor børn kan være aktive, lære og lege på samme tid. 

DecoMark@’s lange holdbarhed, skridsikkerhed og miljøvenlige indhold, betyder desuden at skolens børn kan lege sikkert på legepladsen i mange år fremover.

Mulighederne med DecoMark® er mange – og kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre! Kontakt Geveko Markings, hvis du vil vide mere.