Reference

PREMARK® 3D-markering

En ny 3D-markering skaber en iøjnefaldende illusion og øger samtidig sikkerheden for fodgængerne, der krydser vejen i Cannes

I Cannes testes der i øjeblikket fodgængerovergange med 3D-effekt, og vores PREMARK® 3D-markeringer er blevet udvalgt til formålet. I den forbindelse er en unik ”svævende” fodgængerovergang blevet udlagt af Miditraçage i samarbejde med Christophe Noël fra Geveko Markings. I løbet af blot to en halv time sørgede de for, at gøre vejen mere sikker at færdes på og samtidig imponerende at se på.

3D-overgange er en både dekorativ og effektiv måde at gøre bilisterne opmærksomme på, at de nærmer sig et fodgængerfelt. Markeringen øger dermed sikkerheden for de gående.

Den nye og iøjnefaldende markering i Cannes’ bybillede er lavet i PREMARK® præfabrikeret termoplast, som er et NF-certificeret og yderst skridsikkert materiale med lang holdbarhed.

Det, der adskiller 3D-markeringer fra mere traditionelle markeringer, er det specialudviklede design, som benytter principperne bag ”optisk anamorfose.” Det betyder, at en ellers almindelig markering er designet sådan, at den kommer til at ligne et fysisk, svævende objekt, når den ses i et bestemt perspektiv. Resultatet er en imponerende og anderledes fodgængerovergang, som ser meget overbevisende ud fra den pågældende vinkel.

I Cannes har de allerede planlagt endnu en test-markering. Hvis du også vil opleve vores 3D-illusion, så skynd dig at kontakte Geveko Markings for at høre nærmere.