Geveko Markings - Marking the future with you

Geveko Markings er en førende producent og leverandør af markeringsmateriale til vejmarkeringer, linjer og horisontale udsmykninger. Geveko Markings fokuserer på at udvikle og levere gode materialer til markeringer, som øger trafiksikkerheden, informerer og guider trafikanter og brugere i trafikken samt dekorative og kreative markeringer til udsmykning af steder som skolegårde, offentlige pladser og parkeringspladser. 

Ud over egenproducerede produkter til afmærkning omfatter produktprogrammet hovedområderne afspærring og gadeinventar. Der bliver løbende tilført nye trafikprodukter for at følge kundernes ønske om et bredere udvalg. Det gælder både, når der skal udvikles produkter til egenproduktion, og når der skal udvikles produkter i samarbejde med leverandører.

Kunden i fokus med konstruktiv dialog

Geveko Markings' team er højt motiveret og står klar til at yde dig den bedst mulige service. I vores rådgivning vil du opleve, at dine uafklarede spørgsmål hurtigt bliver besvaret. Du kan med andre ord være sikker på at få den bedst mulige løsning til dit aktuelle behov inden for afmærkning, afspærring eller gadeinventar. Vi svarer på dine henvendelser og forespørgsler så hurtigt som muligt på de forskellige platforme. Levering sker i tide til nøjagtig det sted, du ønsker.

En stærk viden om behovet hos vores kunder kombineret med en udpræget vidensdeling om teknologi og produkter giver en konstruktiv dialog, når veje og områder skal gøres sikre og det offentlige rum skal indrettes.

Frem for alt er grunden til vores gode markedsposition, at vi gør alt for at give kunderne en god oplevelse. Vi ser frem til at yde dig en optimal service.

Geveko Markings blev grundlagt i 1934 i Göteborg, Sverige og startede som producent af asfalt. I 1946 startede produktionen af termoplast til vejmarkeringer. Siden 1974 har vi i Danmark leveret andre trafikprodukter til et trafiksikkert miljø til såvel statslige, kommunale og privatejede veje, p-pladser, parker og andre områder over hele landet. 

Vores lange erfaring kombineres i dag med en god organisatorisk infrastruktur. Geveko Markings er producent af vejmarkeringsmateriale i termoplast, tokomponent og maling. Vi har i alt 11 produktionssteder rundt om i verden og salgsfolk i over 20 lande. De primære markeder er Skandinavien, Europa, USA, Mellemøsten, Australien/New Zealand og Nordafrika, men markeringsprodukterne fra Geveko Markings anvendes i mere end 80 lande verden over. 

Fleksibilitet og kapacitet i produktionen

På hvilken af vores fabrikker markeringsmaterialet produceres, afhænger bl.a. af produkttype og hvor markeringerne skal lægges. Fleksibiliteten og kapaciteten i vores produktionsenheder muliggør, at vi kan leve op til vores kunders efterspørgsel i markeringssæsonen og resten af året.

Ved effektivitet, produktivitet og konstant udvikling af nuværende og eksisterende markeringsprodukter lever vi ikke kun op til efterspørgslen og behovet fra markedet, men udvikler også nye standarder og forbedrer kvaliteten af markeringer og trafiksikkerheden generelt.

kontakt Geveko Markings for hjælp til dit næste markeringsjob eller projekt indenfor afspærring eller gadeinventar.

Geveko Markings arbejder konstant på forbedring af markeringerne

Forskning og udvikling af produkter til horisontale markeringer

Hos Geveko Markings er forskning og udvikling af produkter til horisontale markeringer en kombination af kvalificeret arbejdskraft, moderne produktionsfaciliteter, mange timer i laboratoriet og praktiske test af materialet på vejene! Forskningen og udviklingen er drevet af markedsindsigt, info om trends i markedet, lytte til vores kunder og interessenter og et ønske om konstant at forbedre os og vores produkter.

Produkt management er delt op i præfabrikeret termoplast, termoplast og malingsprodukter hos Geveko Markings. Teamet arbejder tæt sammen både internt i huset, men arbejdet foregår også i tæt samarbejde med eksterne kunder og myndigheder. Arbejdet omfatter hele værdikæden for horisontale markeringer - lige fra samarbejdet med leverandører af råvarer til den seneste udvikling inden for udlægning af markeringer.

Vores kunder søger markeringer med specifikke krav til holdbarhed, synlighed, retroreflektion og skridsikkerhed, og vi gør vores aller ypperste for at vores produkter skal leve op til de høje forventninger fra kunderne og brugerne.

Laboratoriearbejde med råvarerne

Arbejdet med råvarerne i laboratoriet er en vigtig del af forskning og udvikling hos Geveko Markings. Vi tester og kontrollerer de forskellige råvarer og kombinerer dem på den mest egnede måde i maling, termoplast, koldplastik og præfabrikeret termoplast.

Praktiske test af markeringerne

Meget kan forberedes og bearbejdes i laboratorierne, men det er på vejen og andre horisontale overflader, at vores markeringer og produkter skal leve op til vores kunders forventninger. Derfor er praktiske test på vejen en nøglefaktor i arbejdet med at forbedre vores eksisterende produkter og udvikle nye. Test på vejen giver os viden om markeringernes holdbarhed, vedhæftning til overfladen, friktion, skridsikkerhed, UV-påvirkning, påvirkning af vejr og klima samt markeringens synlighed dag og nat og under henholdsvis tørre og våde forhold.

Udvikling af udlægningsteknikker

Som en naturlig del af arbejdet med vejmarkeringer og horisontale markeringer arbejder vi med at udvikle nye udlægningsteknikker og samtidig forfine og forbedre de eksisterende. Målet er at gøre det nemmere for vores kunder at arbejde med vores materialer til markeringer på horisontale flader.

udvikler produkter til fremtiden
Konstant arbejde med forskning og udvikling