PlastiRoute® RollGrip® braking zone

PlastiRoute® sænker farten i Carcavelos

26 August 2019

Med sin stærke farve og skridsikre overflade er denne opbremsningszone i PlastiRoute® RollGrip® med til at sikre at bilister i Carcavelos sænker farten, før de når fodgængerfeltet nær en af byens skoler.

Den iøjnefaldende røde farve på denne PlastiRoute® RollGrip® er umulig at overse – og det er lige præcis det, der er meningen med denne markering i Carcavelos. Den portugisiske by, der ligger 12 km vest for Lissabon, er normalt mest kendt for sine lange sandstrande, men er samtidig et godt eksempel på, at uanset, hvor man befinder sig i verden, så er trafiksikkerhed et vigtigt anliggende.

Lige præcis denne markering blev lavet for at skabe større opmærksomhed omkring et fodgængerfelt ved skolen ”Colégio Marista de Carcavelos”. I og med at mange skolebørn hver dag krydser vejen her, er det ekstra vigtigt at sikre, at bilerne ikke kører for stærkt i netop dette område.

Formålet med denne markering var derfor at lave en opbremsningszone op til fodgængerfeltet nær skolen. Når bilerne nærmer sig fodgængerfeltet, vil den røde markering instinktivt advarer bilisterne om, at de skal sænke farten.

Udover at være meget effektiv, er PlastiRoute® RollGrip® også meget nem at udlægge. Alt du skal bruge er en mixer til at blande materialet, tape til at markere området og en malerrulle til at fordele koldplasten. Materialet er nemt at rulle ud på underlaget og indholdet af aggregater er med til at sikre, at overfladen opnår en ruhed svarende til 80 SRT. Dette er en meget vigtig egenskab, da den skridsikre overflade reducrer bremselængden for biler i opbremsningszonen og dermed øger sikkerhed for både bilister of fodgængere.

Hvis du vil vide mere om vores mange forskellige vejmarkeringsløsninger, så tøv ikke med at kontakte din lokale Geveko Markings repræsentant.