Reference

Kunstneriske DecoMark® markeringer

Som del af et udendørs kunstprojekt kan beboerne i boligområdet Albyberget nær Stockholm nyde synet af disse smukke og farverige DecoMark® markeringer

Kan markeringer være kunst? Hvis du spørger de svenske kunstnere Karen Froede & Mikael Richter, så er svaret et rungende ja! De har nemlig benyttet vores DecoMark® markeringer, som en del af deres kunstprojekt [Var-Dags-Rum´], som betyder ”dagligstue”.

Målet med projektet er at skabe et aktivt udemiljø og styrke fællesskabet i Albyberget. Idéen er derfor, at uanset hvor du befinder dig i området, kan du se mindst ét kunstværk. Det kan være lygtepæle, som er blevet udsmykket med hjemlige lampeskærme eller alternative vejskilte, som fortæller dig, at ”du er her” eller bare ”hjemme”.

De kunstneriske og farverige DecoMark® design er et andet eksempler på de kunstværker, som nu pryder de små stier i nabolaget. Ifølge kunstnerne selv er de inspireret af udsmykningen af gulvet i Milanos domkirke. De er dermed et godt eksempel på de uendelige designmuligheder, der er med det fleksible DecoMark® materiale.

Kun din fantasi sætter grænser for, hvad der er muligt at skabe i dekorative markeringer. Så hvis du har en idé til et markeringsprojekt, som vi skal hjælpe dig med at føre ud i livet, så tøv ikke med at kontakte Geveko Markings.

I videoklippet nedenfor kan du få et indtryk af, hvor let det er at give grå og trist asfalt en farverig makeover, som de har gjort i Albyberget.

Alle fotografier samt videoen er leveret af Karen Froede & Mikael Richter (www.konst.org).