Reference

Verdenskort i DecoMark®

Finsk skole har fået hele verden i DecoMark® 

21. juni, 2018

På den finske skole, Nummen Palvelukeskus, er legepladsen blevet udvidet med farverigt verdenskort i DecoMark®

Det siges ofte, at når man er ung ligger verdens for ens fødder – og for eleverne på den finske skole, Nummen Palvelukeskus, er det bogstaveligt talt tilfældet. I april måned har vores finske kunder, Elpac Oy og Cleanosol OY, stået for at udlægge et farverigt verdenskort i DecoMark® på skolen, som ligger i byen Hämeenlinna i det sydlige Finland.

Det iøjefaldende verdenskort egner sig perfekt til alternativ læring, men selvfølgelig også til fri leg og masser af sjov i frikvartererne. Det er dog ikke kun skolens elever, som får chancen for at nyde den opgraderede legeplads, som er åben for alle børn og barnlige sjæle i området.

Denne inkluderende tilgang stemmer godt overens skolens formål. Nummen Palvelukeskus er nemlig i virkeligheden mere en form for servicecenter, som også inkluderer bibliotek og kostskole. Den er en del af et finsk projekt, som fokuserer på at vedligeholde og udvikle landets førende uddannelsessystem og sikre at det forbliver relevant i fremtiden. I den sammenhæng spiller DecoMark®-legepladsen altså en lille, men forhåbentlig vigtig rolle.

Kontakt Geveko Markings hvis du vil vide mere om mulighederne for leg og læring med vores markeringer i DecoMark®.