REFERENCE

Fodgængerovergang og opbremsningszone øger trafiksikkerheden

PlastiRoute® RollGrip® øger trafiksikkerheden 

23. august 2017

Fire kombinerede fodgængerovergange og bremsezoner i PlastiRoute® RollGrip® koldplast er med til at øge trafiksikkerheden i Portugal

I Figueira da Foz i Portugal har Habidom installeret fire kombinerede fodgængerovergange og opbremsningszoner ved hjælp af PlastiRoute® RollGrip®. De fire fodgængerovergange og opbremsningszoner måler hver 20x6,40 meter.

PlastiRoute® RollGrip® er nemt at anvende - alt du skal bruge er en malerrulle til fordeling af koldplasten, tape til at afmærke arbejdsområdet og en mixer til at blande de to komponenter, som materialet består af. Fodgængerfelterne og opbremsningszonerne blev anlagt ved omkring 20° C, hvilket forkorter tørretiden. Det betød, at trafikken kunne sættes i gang igen blot 30 minuttet efter, at materialet blev lagt ud. Med PlastiRoute® RollGrip®er det ikke nødvendigt at efterdrysse med granulater for at opnå skridsikkerhed. Granulaterne er allerede i materialet, hvilket øger skridsikkerheden og bevirker at materialet opnår en SRT-værdi på op til 80. De høje SRT-værdier gør områderne skridsikre for fodgængere og forkorter samtidig bremselængden for biler.

Kontakt Geveko Markings hvis du står og mangler skridsikre markeringer til fodgængerfelter, opbremsningszoner, cykelstier, parkeringspladser eller andre områdemarkeringer.