REFERENCE

Ingen brug for kridt

Ingen grund til at kridte legepladsen

Ingen grund til at kridte legepladsen

11. september 2017

Kridt er blevet overflødigt med den nye DecoMark® legeplads i miljøvenlige i det nye boligbyggeri ”Green City” i Sankt Petersborg, hvor selv dekoreringerne er miljøvenlige

Sammen med Severny Gorod, som er en af de førende byggefirmaer i Sankt Petersborg, har Geveko Markings Russia skabt en original legeplads til børns aktive læring i gården i det nye boligkompleks, ”Green City”.Nu er det let og inspirerende at lære alfabet og tal gennem leg. 12 forskellige spil vil hjælpe børn fra ”Green City” med at lære tal og bogstaver på aktiv vis. Idéen til projektet kom fra vores kunde, hvis kreative idéer endte ud i flere hinkespil, snegle, larver og slanger med tal og bogstaver. Derudover er der også en dartskive til træning af præcision samt en labyrint og en urskive. Der blev også plads til en bane beregnet til unge rulleskøjteløbere og cyklister.

Alle de farverige og inspirerende markeringer er lavet med det præfabrikerede termoplast, DecoMark®. Den lange holdbarhed, gode synlighed og skridsikkerhed vil give børn mulighed for at lege i lang tid. Farvepigmenterne i DecoMark® er organiske, og ingen af de andre ingredienser vil ikke afgive miljøskadelige stoffer. Derfor reduceres risikoen for hudproblemer og allergiske reaktioner også.

Legepladsen har været populær blandt børnene i ”Green City” fra da ét. Vores markeringer til legepladser vil forblive i god stand i ikke bare ét eller to år. Selv om fem år, når nuværende børn er store nok til at begynde i gymnasiet, vil deres mindre søskende stadig kunne lege i gården i ”Green City”.

Det er første gang, at Geveko Markings Russia har udført så stort et dekorativt projekt i Rusland. De 12 spil er lavet i forskellige farver og størrelser og er alle lavet af DecoMark® præfabrikeret termoplast fra produktionen i Sankt Petersborg.

Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Geveko Markings.