Ingen brug for kridt

Nu er der ikke længere brug for stregtegninger i kalk.

11. september 2017

 

 

Selv dekoreringerne på asfalten er venlige i det nye boligbyggeri ”Green City”, som er bygget af Severny Gorod fra Sankt Petersborg, Rusland.

Sammen med Severny Gorod, en af de førende byggefirmaer i Sankt Petersborg, har Geveko Markings Russia skabt en original legeplads til børns aktive læring i gården i det nye boligkompleks, ”Green City”.

Nu er det let og inspirerende at lære alfabet og tal gennem leg. 12 forskellige spil vil hjælpe børn fra ”Green City” med at lære tal og bogstaver på aktiv vis. Idéen til projektet kom fra vores kunde, hvis kreative idéer endte ud i flere hinkespil, snegle, larver og slanger med tal og bogstaver. Derudover er der også en dartskive til træning af præcision samt en labyrint og en urskive. Der blev også plads til en bane beregnet unge rulleskøjteløbere og cyklister.

Alle de farverige og inspirerende markeringer er lavet med det præfabrikerede termoplast, DecoMark®. Den lange holdbarhed, gode synlighed og skridsikkerhed vil give børn mulighed for at lege i lang tid. Farvepigmenterne i DecoMark® er organiske, og de andre ingredienser vil ikke afgive miljøskadelige stoffer. Derfor reduceres også risikoen for hudproblemer og allergiske reaktioner.

Vores markeringer til legepladser vil forblive i god stand i ikke bare ét eller to år. Selv om 5 år når nuværende børn er store nok til at begynde i gymnasiet, vil deres mindre søskende stadig kunne lege i gården i ”Green City”

Det er første gang, at Geveko Markings Russia har udført så stort et dekorativt projekt i Rusland. Alle 12 forskellige spil er lavet i forskellige farver og størrelser - alle lavet af DecoMark® præfabrikeret termoplast fra produktionen i Sankt Petersborg.

Lige siden dag ét har legepladsen været populær hos børnene i ”Green City”.

Hvis du ønsker at vide mere er du velkommen til at tage kontakt til os.