Reference

PREMARK® gør vejene sikrere

Russisk boligkompleks skruer op for sikkerheden med PREMARK®

13. juni, 2018

Takket være nye vejmarkeringer er vejene blevet sikrere og legepladsen sjovere i det russiske boligområde Angelovo

Det familievenlige boligområde ”Angelovo” ligger bare 5 km fra Moskva i Krasnogorsk-området. Dette er et eftertragtet sted at bo, hvis man lægger vægt på en sund livsstil, et sikkert miljø og tryghed for familien.

En af de ting der er særligt fokus på i boligområdet i disse år er sikkerhed. Som et led i den strategi, er der i løbet af april og maj 2018 blevet udlagt PREMARK® vejmarkeringer både ved indgangen og på selve boligområdet. Markeringerne, som er lavet i hvid PREMARK® præfabrikeret termoplast, advarer trafikanter om henholdsvis at begrænse farten og passe på børnene. De er produceret af vores russiske datterselskab, som naturligvis har sørget for, at de er i overensstemmelse med russiske standarder.

De nye vejmarkeringer tjener flere formål i boligområdet. Først og fremmest er de med til at øge sikkerheden. Indbyggere, besøgende, taxa- eller lastbilchauffører kan i hvert fald ikke længere bruge manglende skiltning som undskyldning, hvis fartgrænser eller andre trafikregler bliver overskredet.

Men det er ikke det hele. Børnenes legeplads har også fået en overhaling. Flere farverige figurer og spil i DecoMark® er blevet lagt på asfaltstier og fortove i området til glæde for områdets børn.

De forskellige markeringer i Angelovo er et godt eksempel på Geveko Markings brede udvalg af vejmarkeringsløsninger.  Ligegyldig om du har brug for PREMARK®, DecoMark® eller et hvilket som helst andet af vores produkter, så tilbyder vi løsninger baseret på dine behov.

Kontakt Geveko Markings for at høre mere om vores store udvalg af produkter, og lad os hjælpe dig med at finde frem til lige præcis den løsning, du har brug for.