Reference

Holdbare PREMARK® fartmarkeringer

PREMARK® dæmper farten i VM-klar lufthavn

1. juni, 2018

Fartbegrænsende PREMARK® markeringer er en succes i Ruslands største lufthavn, hvor en ny portion netop er blevet udlagt

Som værter for det kommende fodbold-VM gør Rusland sig i øjeblikket klar til modtagelsen af tusindvis af turister og fodboldfans. Det indebærer bl.a., at lufthavnene skal være klar til at tage imod de mange  gæster. Sheremetyevo International Airport i Moskva er et af de steder, hvor man forventer, at der kommer flest gennemrejsende. Her har man bl.a. sørget for at gøre ekstra opmærksom på fartbegrænsningerne ved at udlægge markeringer i PREMARK® ved Terminal E og F.

Sheremetyevo-lufthavnen har allerede god erfaring med de holdbare PREMARK® markeringer. I efteråret 2017 blev præcis samme slags fartbegrænsningsskilte nemlig lagt udenfor Terminal D. Markeringernes ydeevne blev tjekket og godkendt i henholdt til den strikse kvalitetskontrol i lufthavnen – og på trods af den tætte trafik og den ekstremt kolde russiske vinter, var resultaterne mere end godkendt. Med de gode resultater in mente forventer vi, at PREMARK® markeringer snart vil være at finde på endnu flere lufthavne og terminaler.

Sheremetyevo International Airport er den største lufthavn i Rusland og en af de største i Europa overhovedet. De har ruter til over 200 forskellige destinationer og i 2017 satte lufthavnen endda en historisk rekord ved at servicere over 40 millioner passagerer.

Lufthavnen har modtaget flere internationale priser for deres høje serviceniveau – og lufthavnspersonalet gør da også hvad de kan for at forkæle de fodboldelskende gæster i forbindelse med den forestående VM-slutrunde. For eksempel vil en af de nybyggede terminaler blive omdannet til en VM-zone, hvor kampene vil blive vist.

Kontakt Geveko Markings hvis du vil vide mere om de holdbare PREMARK® markeringer.