Reference

Gensyn med DecoMark® legeplads

Gensyn med en russisk DecoMark® legeplads

23. juli, 2018

Tid til en gensyn! Tag med til Skt. Petersborg, hvor vi kigger på holdbarheden af en to år gammel legeplads

For knapt to år siden var den russiske afdeling af Geveko Markings med til at skabe en unik og farverig legeplads for børnehave ”No. 121”, som ligger i Skt. Petersborg.

For nylig besøgte vi atter børnehaven for at tjekke, om markeringerne stadig holder efter to års intensiv børneleg. Du kan se det flotte resultatet på billederne til højre.  

Alle de farverige markeringer er lavet af DecoMark® præfabrikeret termoplast, som er kendetegnet ved lang holdbarhed, høj skridsikkerhed og samtidig er helt igennem miljøvenligt. Det betyder, at børnene kan lege sikkert på legepladsen i årevis – præcis som børnene i Skt. Petersborg er godt i gang med.   

DecoMark® markeringer er nemme at udlægge og gør det muligt at transformere mørk og kedelig asfalt til informative og dekorative områder, hvor børn kan være aktive, lære og lege på samme tid. Børnehave "No. 121" i Skt. Petersborg er et godt eksempel på, hvordan velkendte børnespil, dekorative tegn og symboler kan gøre tiden på legepladsen både sjov og mindeværdig.

Kontakt Geveko Markings hvis du vil vide mere om DecoMark®. Vi kan producere alle typer dekorative markeringer til f.eks. legepladsen – så bare slip fantasien løs! Fortæl os om dine idéer, så garanterer vi at finde den bedste løsning til markeringen af private og offentlige områder.