Referencer

Populær PREMARK® i Portugal

De specielle rød-hvide PREMARK® fodgængerfelter er en stor succes i Oeiras i Portugal – og derfor er der nu planlagt endnu flere af denne slags i området

Denne røde og hvide fodgængerovergang PREMARK® er for nylig blevet udlagt i den portugisiske kommune, Oeiras. Det er langt fra den første af i sin slags i kommunen, som ligger tæt på hovedstaden Lissabon – og det bliver heller ikke den sidste! Netop denne type markering er blevet modtaget meget positivt af såvel kommunen som trafikanter i området, og derfor er der planlagt endnu flere af slagsen i området.

Det var vores kunde F.L. Gaspar, som stod for udlægningen af den iøjnefaldende markering tilbage i maj måned. Med sin stærke røde farve er markeringen ikke til at overse, hvilket kan være med til at øge trafiksikkerheden. Markeringen er som nævnt produceret i vores anerkendte PREMARK®-materiale, som er kendetegnet ved sin lange holdbarhed og høje kvalitet. At det derudover er fleksibelt og nemt at udlægge, er kun med til at øge den positive feedback, som PREMARK® modtager overalt i verden – og i dette tilfælde her i Oeiras.

Hvis du vil høre mere om de mange forskellige markeringsløsninger, der kan være med til at øge trafiksikkerheden, så skynd dig at kontakte Geveko Markings.