Reference

Cykelsti i PlastiRoute® RollPlast®

Den portugisiske hovedstad er blevet mere tilgængelig for cyklister takket være denne grønne cykelsti, som er endnu et bevis på at PlastiRoute® RollPlast® er en ideel løsning til netop denne type markeringer.

Den iøjefaldende grønne cykelsti blev udlagt i maj måned, som en del af et stort projekt i Lissabon, og feedback på projektet har været positiv fra alle de involverede parter.  

Markeringen er lavet i PlastiRoute® RollPlast®, som er et materiale, som netop anbefales til cykelstier pga. sin lange holdbarhed og det store udvalg af stærke farver, der er med til at tiltrække folks opmærksomhed. Det gør det nemmere for både bilister og cyklister at se cykelstien og dermed nemt at afkode, hvor de hver især skal færdes. 

PlastiRoute® RollPlast® er let at udlægge med en malerrulle, da det ikke flyder ud efter påføring. Afhængigt af hvilken rulle du benytter, er det derfor muligt at skabe præcis det niveau af skridsikkerhed, som projektet kræver. Når PlastiRoute® er blevet udlagt kan PREMARK® eller DecoMark® markeringer lægges ovenpå den farverige markering. Det gør det til en meget fleksibel løsning, som kan tilpasses lige præcis dit projekt. 

Vil du vide mere om vores løsninger med PlastiRoute® RollPlast®, så er du altid velkommen til at kontakte din lokale Geveko Markings ekspert.