Kunstnerisk fodgængerfelt i London

Kunstnerisk fodgængerovergang er en del af London Design Festival

26. september, 2017

Kunstneren Thierry Noir står bag det alternative fodgængerfelt, som er udført i DecoMark®

Fodgængerfelter behøver ikke nødvendigvis at være hvide – spørg bare den franske kunster Thierry Noir. I forbindelse med London Design Festival 2017 har han nemlig designet en iøjefaldende, farverig og ikke mindst kreativ fodgængerovergang i DecoMark® i sin ikoniske stil med karikerede ansigtsprofiler.

Fodgængerfeltet består af DecoMark® præfabrikeret termoplast og blev udlagt af vores britiske datterselskab, Preformed Markings Ltd. De arbejdede på projektet sammen med Transport for London og Better Bankside Community Centre Southwark London, som har deltaget i festivalen hvert år siden opstarten i 2014.

London Design Festival er et årligt tilbagevendende event som har til formål at hylde og promovere London som verdens design-hovedstad. Festivalen arrangerer en lang række aktiviteter, talks og workshops med henblik på at begejstre design-interesserede fra hele verden.

Kontakt Geveko Markings hvis du vil vide mere om Decomark® og hvordan du kan bruge det i dit næste design- eller kunstprojekt.