REFERENCE

Kreative vejkryds i Croydon

Kreative vejkryds i Croydon

15. maj, 2018

Farverige fodgængerfelter og fællesarealer i DecoMark® pryder gaderne i London-forstaden Croydon

Glem alt om de lige, hvide linjer, som man normalt forbinder med fodgængerovergange. Hvis du besøger Croydon i den sydlige del af London, vil du i stedet blive mødt af iøjefaldende farver og geometriske mønstre, når du krydser vejen.


De kreative udgaver af det konventionelle fodgængerfelt er et godt eksempel på de mange muligheder, som vores DecoMark® markeringer tilbyder. De præfabrikerede termoplastiske markeringer kan nemlig produceres i kreative, skræddersyede design, der matcher ethvert behov.


Farverige markeringer kan være med til at fremhæve fodgængerfelterne for både fodgængere og bilister. Da markeringerne er lavet af miljøvenligt og skridsikkert materiale, er det naturligvis også sikkert at arbejde med og gå på.


I videoen nedenfor har du mulighed for at se Croydons farverige fodgængerovergange og fællesarealer fra luften. Alle markeringerne i videoen er blevet udlagt af vores kunde, THB, som er en de førende entreprenører indenfor vejmarkeringer i Storbritannien. I videoen kan du både se det iøjefaldende slutresultat og samtidig få et unikt indblik i udlægningsprocessen.


Selv komplekse designs er nemme at udlægge med vores DecoMark® EasySystem. Den præfabrikerede markering produceres i mindre dele, som bliver lagt sammen som en form for puslespil. Herefter bliver hele markeringen opvarmet med eksempelvis en gasbrænder, som sørger for at markeringen binder med underlaget. Resultatet er farvestrålende vejmarkeringer, som vil sætte lidt ekstra kulør på hverdagen for Croydons indbyggere og samtidig fange turisters opmærksomhed.


Kontakt Geveko Markings
for at høre mere om DecoMark® og hvordan du kan bruge det i dit næste markeringsprojekt.