Reference

Farverig DecoMark® i Skotland

Takket være vores DecoMark®-markeringer er den tidligere grå og triste sti til Springburn Park i Glasgow blevet forvandlet med stærke farver, som leder parkens besøgende på rette vej.

Nogle gange er en smule kreativitet alt, der skal til. Det er gangstien, der fører besøgende mod den skotske turistattraktion, Springburn Park et godt eksempel på.

Som en del af en større renovering af det såkaldte Winter Gardens Glasshouse i Springburn Park, er en af gangstierne, der fører ind til parken blevet udsmykket med DecoMark® markeringer i stærke farver. De tidligere rustne gelændere og den tilgroede asfalt er blevet opgraderet med et ordentligt skud farve og kreativt designede markeringer. Markeringerne er udformet som blade og andre små mønstre, som nu ligger som strøet over gangstien og leder besøgende i retning mod parken.

Det var foreningen ’Friends of the Springburn Winter Gardens Trust’, som påbegyndte projektet med at opgradere stierne. Det lokale designstudie, Bespoke Atelier, som er en af kunstnerne bag projektet, henvendte sig til Preformed Markings Ltd, som på den måde blev involveret i projektet. Designstudiet havde fået anbefalet DecoMark® til denne type projekt af en af vores tidligere kunder. Da designet var blevet endeligt godkendt, blev projektet til sidst udlagt af Uniplay i begyndelsen af April.

Opgraderingen af gangstien er bare en lille del af en langt større projekt, hvor det endelige mål er at restaurerer den tidligere så populære attraktion, Winter Gardens Glasshouse, som ligger i de smukke omgivelser i Springburn Park og stadig anerkendes som en bygning af både stor arkitektonisk og historisk interesse.

Feedback på projektet har været positiv fra alle involverede parter og er endnu et godt eksempel på, at når det kommer til kreative markeringer, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne med DecoMark®, så tøv ikke med at kontakte Geveko Markings.