GEVEKO MARKINGS - MARKING THE FUTURE WITH YOU

Geveko Markings tilbyder den fulde palet af horisontale markeringer, afmærkninger og trafikprodukter. Produktprogrammet dækker hovedområderne afmærkning, afspærring og gadeinventar.

Vi har mere end 90 års erfaring indenfor horisontal afmærkning og vejmarkering. Kompetent sparring, professionalisme og fokus på dine behov er nogle af de vigtige faktorer, vi tager i betragtning, når du har noget, der skal afmærkes!

SENESTE NYT

Jobopslag: Energisk Sales Coordinator søges

|   News

Til Geveko Markings Sales Support-afdeling søger vi en energisk og erfaren Sales...

Læs mere

Type II markinger

Gennem intens og omfattende forskning og udvikling har Geveko Markings Denmark A/S udviklet specielle ViaTherm® typer til special- og strukturmarkeringer.

Markeringerne øger trafiksikkerheden og sikrer høj synlighed om natten, selvom det regner. De specielle markeringer sikrer, at vandet løber væk fra vejmarkeringerne, og at de store glasperler bryder vandfilmen.


Se vores udvalg af trafikprodukter

Vi forhandler et bredt udvalg af vejmarkeringsprodukter, hvoraf de fleste bliver produceret på vores egne fabrikker i Danmark og Tyskland.

Et bredt program med stort udvalg sikrer, at du altid kan finde den type bom, stele, p-vogter eller chikane, du skal bruge.

Gadeinventar i en ordentlig kvalitet. Vi tilbyder et bredt program med mange produkter til forskønnelse af by og park.

Referencer

18-02-19 - Norway
Norske A-Merking AS har sørget for at Trondheim Centralstation er blevet shinet op med PlastiRoute® RollGrip® og DecoMark® i en stærk lyseblå farve.
24-01-19 - New Zealand
Med både iøjnefaldende design og trafikmæssige fordele har denne 3D-fodgængerovergang i PREMARK® trukket overskrifter i New Zealand.
11-12-18 - Sweden
I boligområdet Albyberget nær Stockholm kan beboerne nyde synes af disse smukke og farverige DecoMark® markeringer. De er en del af et kunstprojekt, som har til formål at skabe et trygt og behageligt udemiljø for alle.
25-10-18 - France
Denne nye PREMARK® 3D-markering skaber en iøjnefaldende optisk illusion og gør samtidig vejen sikrere at krydse for fodgængerne i Cannes.
10-09-18 - Australia
En tre kilometer lang og farvestrålende cykelsti i PlastiRoute® og PREMARK® gør vejene sikrere for cyklister i Hunter Valley, Australien.
03-08-18 - Italy
Ved hjælp af AquaRoute® DecoPox® Rough kan fodgængere i italienske Mazzè nu krydse en af byens gader mere sikkert.