GEVEKO MARKINGS - MARKING THE FUTURE WITH YOU

Geveko Markings tilbyder den fulde palet af horisontale markeringer, afmærkninger og trafikprodukter. Produktprogrammet dækker hovedområderne afmærkning, afspærring og gadeinventar.

Vi har mere end 90 års erfaring indenfor horisontal afmærkning og vejmarkering. Kompetent sparring, professionalisme og fokus på dine behov er nogle af de vigtige faktorer, vi tager i betragtning, når du har noget, der skal afmærkes!

SENESTE NYT

Geveko Markings overtager Adbruf Ltd og styrker sin position og tilstedeværelse i Storbritannien

|   News

Med virkning fra den 11. april 2018 bliver Adbruf Ltd (Adbruf) en del af Geveko...

Læs mere

Se vores udvalg af trafikprodukter

Vi forhandler et bredt udvalg af vejmarkeringsprodukter, hvoraf de fleste bliver produceret på vores egne fabrikker i Danmark og Tyskland.

Et bredt program med stort udvalg sikrer, at du altid kan finde den type bom, stele, p-vogter eller chikane, du skal bruge.

Gadeinventar i en ordentlig kvalitet. Vi tilbyder et bredt program med mange produkter til forskønnelse af by og park.

Referencer

07-03-18 - United Kingdom
Farverige fodgængerfelter og fællesarealer i DecoMark® pryder gaderne i London-forstaden Croydon takket være vores kunde, THB, som har udlagt de iøjnefaldende markeringer.
15-09-17 - Germany
Vinteren er på vej og dermed også regnfuldt og koldt vejr. Denne kombination er hård ved vejene - især på steder, hvor der i forvejen er huller og revner i asfalten. ChipFill® er et termoplast-produkt specialudviklet til nem og hurtig reparation af netop denne type overfladedefekter.
11-09-17 - Russian Federation
Sammen med Severny Gorod, en af de førende byggefirmaer i Sankt Petersborg, har Geveko Markings Russia skabt en original legeplads, der bidrager til børns aktive læring i gården i boligkomplekset, ”Green City”.
28-08-17 - Germany
I den seværdige tyske by, Kehl, der ligger på grænsen til Stratsbourg kan man finde mange turistattraktioner. For lettere at kunne finde disse er der blevet placeret blå vejmarkeringer og skilte rundt om i byen foran attraktionerne
23-08-17 - Portugal
I Figueira da Foz i Portugal har Habidom installeret fire kombinerede fodgængerovergange og opbremsningszoner ved hjælp af PlastiRoute® RollGrip®. De fire fodgængerovergange og opbremsningszoner måler hver 20x6,40 meter.
14-08-17 - Belgium
Tomorrowland er verdens største electronic dance musikfestival med omtrent 400.000 besøgene. For at gøre det nemmere for de besøgene at finde rundt, har vi i samarbejde med vores klient, Marking Solutions, anlagt AquaRoute® Tempi midlertidig maling på Tomorrowlands beboelsesområde.